Kakhiel

  • 600.000 gebruikers voor iOS en Android!
  • Nr 1 hit in AppStore en Google Play!

Ongekend populair internetfenomeen Kakhiel (185.000 likes op Facebook en 130.000 volgers op Twitter) ging binnen no-time viral via de iPhone en Android apps. Niemand weet wie hij is, maar iedereen kent zijn foto’s op Facebook en zijn Kakhiel-wisdoms op Twitter. In samenwerking met Top Notch bracht ITNEXT deze nummer één hit met veel gejuich op de markt

VICE over Kakhiel:

“Er zijn niet heel veel mensen op het internet om wie wij ons geregeld een scheurbuik lachen, maar de Nederlander Kakhiel is er absoluut één van. Als je je humor het liefst gortdroog hebt, zijn de gefotoshopte prentjes op zijn Facebook-profiel een onuitputtelijke bron van vermaak. Het geniale is dat hij aan de slag gaat met op zich oervervelende kiekjes van huwelijksverjaardagen, personeelsfeestjes en een eindeloze stoet naamloze bejaarden zittend op tuinmeubilair. Waardeloos kortom, tot Kakhiel er zijn tekstballonnen over kleeft. Soms briljante woordspielerei, vaak schaamteloos flauw, maar bijna altijd grappig.”

Kakhiel de cartoonist/kunstenaar die het web bestookt met hoogwaardige, intellectuele en ontroerende plaatjes. Soms dichter bij een traan dan bij een lach, maar altijd eerlijk. Volg Kakhiel op Facebook: www.facebook.com/kakhiel en op Twitter: www.twitter.com/kakhiel.
De Kakhiel app is voornamelijk bedoeld voor gebruik op de WC.