ITNEXT gaat verder als New Nexus Mobile

ITNEXT is sinds 1 januari 2015 overgenomen door New Nexus Mobile. New Nexus Mobile is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele applicaties. Complexe apps voor meerdere platformen die het u en uw bedrijf mogelijk maken werk- en productieprocessen te optimaliseren en te automatiseren en die u in staat stellen uw klanten extra functionaliteit en flexibiliteit te bieden.

Visie

Wij willen apps ontwikkelen die iets betekenen in het huidige klimaat. Apps met toegevoegde waarde waarbij de gebruiker centraal staat. Apps met een vooruitstrevend resultaat door het toepassen van de nieuwste technieken. Wij willen procesverbetering stimuleren door het onmogelijke toch mogelijk te maken en samen met de klant het proces te doorgronden.

Werkwijze

Van brainstorm tot aan het eindproduct verzorgen wij het proces. Wij werken volgens de SCRUM methodiek en ontwikkelen transparant en samen met de klant. Een goede voorbereiding is essentieel voor de kwaliteit van het product, daarom hechten wij veel waarde aan een duidelijk projectmanagement en starten we ieder project met een kristalhelder projectplan. Wij hebben alles in-house en voor elke opdracht stellen wij een team samen met de beste programmeurs en designers.

Data

Wij weten precies hoe de gebruiker zich gedraagt en waar hij graag op klikt omdat wij met meer dan 4 miljoen gebruikers van onze apps een gigantische hoeveelheid data hebben verzameld. Door deze data te analyseren kunnen wij onze klanten goed adviseren en weten wij als de beste wat een goede app is. Iets wat onze eigen apps (de meeste nummer één hits van de Benelux) ook bewijzen.

Strategisch

Wij maken strategische apps voor smartphones en tablets. Business to business óf business to consumer, maar altijd vóór de gebruiker. Wij zien dat er steeds meer behoefte is naar software oplossingen gericht op procesverbetering. Door onze apps is de gebruiker niet meer verplicht om bepaalde zaken te regelen via een PC op de zolderkamer of in het kantoor, maar gewoon met de telefoon of tablet. Onderweg of bij de cliënt.

Doeltreffend

Wij geloven dat naast passie voor het vak, kennis en ervaring essentieel zijn om tot het beste resultaat te komen. Complexe problemen hebben vaak eenvoudige oplossingen wanneer je dit tot de kern analyseert. Dit zie je terug in onze ogenschijnlijk eenvoudige apps.  Apps met simpele interfaces en natuurlijke navigatie, maar wanneer nodig gekoppeld met complexe systemen.

Toegevoegde waarde

Helaas worden er veel apps ontwikkeld die geen duidelijke functie hebben. Een app om een app willen wij mijden. De app moet van toegevoegde waarde zijn voor de gebruiker of bijvoorbeeld een oplossing bieden in een bedrijfsproces. Wij kijken samen met de opdrachtgever naar de essentie van de probleemstelling en ontwikkelen een app die aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

Creatief

Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Een creatieve benadering zorgt voor een vooruitstrevend product waarbij de gebruiker geïnspireerd wordt de app vaak te gebruiken. Een clean design gecombineerd met een heldere navigatie geeft ruimte voor creativiteit.