App ontwikkeling

Wat zijn apps?

Smartphones, zoals de iPhone, beschikken over functionaliteiten die ons dagelijks leven verrijken. De mogelijkheden die het mobiele platform ons te bieden heeft, worden misschien wel het best zichtbaar in mobiele applicaties. Deze apps zijn er in vele soorten en maten, van leuke spelletjes tot gedegen financiële hulpmiddelen. New Nexus Mobile (voorheen ITNEXT) is volledig gespecialiseerd in app ontwikkeling en maakt apps voor alle grote mobiele platformen.

 

Custom made apps

Voor veel organisaties kan het gebruik van apps zeer waardevol zijn om zo bijvoorbeeld de productiviteit van hun werknemers op locatie te verhogen. Men kan gebruik maken van bestaande apps, maar men kan ook kiezen voor een custom made applicatie. De app ontwikkeling gebeurt dan in opdracht van uw organisatie en dit heeft verschillende voordelen. Zo kan een custom app gebruik maken van uw eigen databases of kan zo’n app bedrijfsspecifieke functionaliteiten toevoegen. Bovendien is het pluspunt van een eigen app, dat deze ingezet kan worden als aanvulling op de bestaande marketingkanalen.

 

Stijgend gebruik smartphones en tablets

In Nederland is 2 van de 3 mensen in het bezit van een smartphone, zoals een iPhone. Het marktaandeel van deze slimme telefoontjes blijft bovendien in de aankomende jaren fors stijgen. En ook tablets, zoals de iPad, zijn een steeds vaker gezien object in Nederland. Deze draagbare platte computers zijn zowel op kantoor als thuis van grote waarde.

 

Nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf

De mobiele markt biedt zeer gunstige perspectieven. De afzetmarkt voor mobiele apps is enorm en een groot gedeelte van de Nederlandse bedrijven beginnen de toegevoegde waarde in te zien. Als u de app ontwikkeling voor uw organisatie aan New Nexus Mobile (voorheen ITNEXT) toevertrouwd, dan maken wij uw merk of organisatie op een doeltreffende manier zichtbaar gemaakt in de groeiende mobiele markt. Met een app kunt u nieuwe doelgroepen op een persoonlijke manier benaderen en voor een relatief kleine investering veel aandacht genereren voor uw organisatie. Maak gebruik van de kans om als een van de eersten deze fantastische techniek in te zetten! Als u enthousiast bent geraakt en benieuwd bent hoe die functionele app voor uw bedrijf eruit kan komen te zien, kunt u direct contact met app ontwikkelaar New Nexus Mobile (voorheen ITNEXT) opnemen. Bent u nog niet overtuigd? Lees dan verder over de ROI.

 

Kleine investering, groot rendement

Als u kiest voor app ontwikkeling door New Nexus Mobile (voorheen ITNEXT), zorgen wij dat uw app uitgroeit tot een toevoeging voor uw bedrijf. Deze toegevoegde waarde kan op verschillende onderdelen komen te liggen. Met een relatief kleine investering kunt u bijvoorbeeld bedrijfsprocessen verbeteren of nieuwe klanten voor uw product benaderen. Het grote voordeel van app ontwikkeling door New Nexus Mobile (voorheen ITNEXT) is het transparante kostenplaatje. Zeker als u kiest voor een CMS blijven de ontwikkelingskosten binnen de perken. De inhoud van uw app beheert u dan volledig zelf en alleen bij een uitbreiding of update hoeft u zich te beroepen op de expertise van app ontwikkelaar New Nexus Mobile (voorheen ITNEXT).

 

Tijd en prijs van app ontwikkeling

De initiële ontwikkelingskosten van de app zijn afhankelijk van de complexiteit van het front en back-end design. Daarnaast zijn deze ontwikkelingskosten afhankelijk van het aantal platformen waarvoor u de applicatie wilt laten ontwikkelen. In een app met beperkte functionaliteit zit vanzelfsprekend minder programmeerwerk, dan in een applicatie met allerlei toepassingen en koppelingen met databases. De minimale doorlooptijd van een app ligt ongeveer op 4 weken. Het betreft dan een eenvoudige app waarvoor de benodigde data direct beschikbaar is en reeds een storyboard voor de app is geschreven. Wij werken en programmeren aan de hand van de SCRUM methode om de doorlooptijd zo beperkt mogelijk te houden, zodat u en uw klanten zo snel mogelijk kunnen genieten van een prachtige, krachtige app!

 

New Nexus Mobile

Bent u benieuwd wat de app ontwikkelaars New Nexus Mobile (voorheen ITNEXT) voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul dan de online offerteaanvraag in en wij nemen contact met u op, of als u liever alleen advies wil, bel ons dan gerust.