Inno Vermijs
Inno Vermijs
System Architect

ITNEXT en New Nexus Mobile bundelen de krachten

30 maart 2015

Per 1 januari 2015 heeft New Nexus Mobile ITNEXT overgenomen. Hiermee kunnen we aan de toenemende vraag bij onze zakelijke partners voldoen. Door de overname ontstaat een organisatie van bijna 100 specialisten. De nieuwe combinatie gaat verder onder de naam New Nexus Mobile en gaat zich met name verder richten op de zakelijke mobiele toepassingen. Met deze stap wordt de dienstverlening niet alleen voortgezet, maar ook verbreed en verdiept. Deze schaalvergroting stelt ons in staat om sneller in te spelen op de toenemende vraag naar mobiele toepassingen.

App Specialist

New Nexus Mobile is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete en complexe mobiele toepassingen van concept tot eindproduct en onderhoud. Ze levert diensten op het gebied van mobiele toepassingen voor o.a. Philips, RDW, Wehkamp en de Tweede Kamer. De bedrijfsvoering kenmerkt zich door de culturele goede eigenschappen van een klein bedrijf te combineren met de professionele uitstraling en werkwijze van een groot bedrijf.

De dienstverlening van New Nexus Mobile is gericht op B2B/B2C/M2M maatwerkoplossingen, consultancy werkzaamheden op het gebied van mobiele toepassingen, ontwikkelen van standaard producten, detacheren van app ontwikkelaars en het in beheer nemen van apps.

Een sterke combinatie

New Nexus Mobile is met haar kernteam specifiek opgesteld voor het bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en beheren van apps. Zusterbedrijf New Nexus wordt gebruikt als flexibele schil en kennisbaak voor ontwikkeling. Zusterbedrijf AC-Plus verzorgt o.a. oplossingen in Mobile Device Management (XenMobile). New Nexus Mobile hanteert standaard voor de realisatie van haar mobiele apps een Xamarin cross-platform architectuur (.Net based). Hierdoor worden de mobiele toepassingen schaalbaar en eenvoudig te porteren naar andere platformen waarin slechts het presentatiedeel van de app voor elk platform specifiek moet worden ontwikkeld. Naast het bouwen van cross-platform apps houdt New Nexus Mobile zich ook bezig met de realisatie van HTML5 web apps, dedicated native apps (voornamelijk voor grote opdrachtgevers), hybride apps en internet/intranet web applicaties.